Sporen van dierlijke producten bij ambachtelijke makers: vroeger en nu
We staan er niet altijd bij stil, maar ambachtslui verwerken meer dierlijke producten dan we op het eerste gezicht zien. Benieuwd welke? Stap mee in deze boeiende stadswandeling langs enkele Handmade in Brugge-makers, die je in geuren en kleuren zullen uitleggen waarmee ze dagdagelijks aan de slag gaan. Daarnaast duiken we ook het verleden in om te zien waar in Brugge die dierlijke grondstoffen vroeger verwerkt werden. Een beestige wandeling dus!
- Titel Sporen van dierlijke producten bij ambachtelijke makers: vroeger en nu
- Soort activiteit Wandeling
-
Datum
Zondag 23 april
Wandelingen om 10.30 en 14.00 uur -
Waar
Vismarkt, 8000 Brugge
Startpunt locatie - Duur 2 uur
-
Organisatie
Handmade in Brugge
In samenwerking met De Republiek -
Reservatie
Reservatie mogelijk vanaf 2 april via
https://tinyurl.com/2plfv3r8 - Toegankelijkheid Toegankelijkheid: geheel
- Laatst bijgewerkt op 17-04-2023